Meteen naar de inhoud

DE VROLIJKE YO!SWEETS WAFELS EN IJS EN CHURROS FOODTRUCK

Yo!Sweets bezorgt een breed assortiment van ambachtelijke superieure zoetigheden zoals premium ijs gemaakt van verse producten, verleidelijke luxe dessert specialiteiten, petit fours, taartjes, luxe longeurs, feesttaarten, dessertbuffetten, bruidstaarten en heerlijke lekkernijen zoals Churros van de hoogste kwaliteit.

Ben je op zoek naar een vrolijke sweets cake, churros, snoep, dessert, wafel of ijswagen?  Heb je wat te vieren? Zoek je delicatesse.

Het proeven van onze verleidelijke producten is een belevenis. Alle producten worden bereidt met eersteklas grondstoffen zoals echte room en roomboter, pure notenpasta, couverture en vers fruit.

Reserveer de Yo!Sweets Foodtruck wafels & ijs voor je feest, bruiloft, school, evenement en/of personeelfeest. Met onze prachtige vrolijke ijswagen komen wij graag met ons ambachtelijk Italiaans ijs en wafels / dessert en churros bij je op locatie en serveren ook superieure zoetigheden en heerlijke (ijs) taarten en desserts.

Met de Yo!Sweets Foodtruck serveren wij nu ook authentieke Spaanse Churros. Onze met kaneel besprenkelde Spaanse Churros zijn heerlijk met chocolade saus. Kom gerust eens proeven van het Spaans dessert of informeer naar de mogelijkheden. Wij leveren ook in Zuid Limburg met onze eigen chauffeurs. 

BEL +31 (0)6 836 651 88 EN RESERVEER ONZE IJS & DESSERT WAGEN MET/OF DE FRIET EN GRILL

Vanuit deze opstelling kunnen wij op festivals grote aantallen mensen makkelijk onze vers gemaakte frieten serveren

Heerlijke verse frietjes, Hamburgers en Souvlaki met de Yo!Snacks Frituurwagen in Limburg

Zoek je een leuke vrolijke kwaliteit frietwagen op locatie met Vlaamse friet, Souvlaki, Sate of Hamburgers van de grill dan stellen wij je graag voor aan de Yo!Snacks frituurwagen. Met onze optimaal ingerichte vrolijke grill foodtruck kunnen wij onze klanten / jouw gasten bedienen met de lekkere friet.

Wil je een frietwagen huren in Limburg met heerlijke verse friet? De feest frietwagen aan huis met heerlijke frietjes informeer dan gerust naar de mogelijkheden.  In 2022 kunnen wij alle klanten/gasten naast onze Yo!Sweets ijs/wafels/churros Foodtruck ook bedienen vanuit de Yo!Snacks Friet Foodtruck.

Wij serveren enkel verse Belgische friet en kwalitatieve snacks.

Vraag direct een offerte aan!

Zoek je een vrolijke ijs en wafels Foodtruck of kunnen we je helpen met een kwaliteit Friet en Grill Foodtruck.

We helpen je graag om je personeel / gasten te verwennen met lekkernijen uit onze Foodtrucks. 

TEVREDEN KLANTEN DIE WIJ MOGEN SERVEREN MET ONZE FOODTRUCKS

ONZE TOP SMAKEN IJS NU ALS VROLIJKE IJS TAPAS OP JOUW FEEST THUIS

Wil jij jouw gasten op je eigen feest laten genieten van onze smaakvolle top ijssmaken zoals Vanille Bourbon, Banaan Royaal, Chocolade Chips, Aarbei Marmer of de frisse Limoncello, dat kan! Al vanaf 20 personen kunnen wij je tafel sfeervol bereiden met de vrolijke Yo!Sweets ijstapas thuis op maat

We leveren de vrolijke verpakkingen met onze eigen vrieswagen in geheel zuid Limburg op de door jouw gekozen dag en tijd met genoeg dips, slagroom en vers fruit. Je gasten kunnen hiermee zelf een overheerlijk ijsje samenstellen. Ook de overheerlijke profiterolle taart gemaakt van kwaliteits slagroomsoesjes of de luxe ijsschaal is een showstuk op tafel. 

BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN? MET ONZE POP UP WAFEL EN IJS (BORREL-TAPAS-CHOCOLADE) EN DE VERSE FRIET & GRILL FOODTRUCK MOGELIJKHEDEN ZIJN WE GRAAG ERBIJ

Yo Sweets is expert in het organiseren van borrels & bedrijfsfeest op eigen (bedrijfs)terrein. Geniet met collega’s van een hapje en drankje in de zon op het terrein van het bedrijf.

Naast onze heerlijke Luikse Wafels, superieure zoetwaren, luxe desserts en chocolade kunnen wij veel wensen invullen zoals borrels/tapas/BBQ en kunnen wij onze frietwagen erbij inzetten met verse Belgische friet. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, opening, backstage catering, open dag of alleen catering.

Yo!Sweets denkt graag mee over de invulling en kunnen op ieder gebied adviseren en ondersteunen. Wij denken graag mee over de culinaire invulling tot aankleding en entertainment.