Meteen naar de inhoud

Contact

Yo!Sweets ambachtelijk premium ijs en luxe dessert bezorgdienst / catering Zuid Limburg

Yo!Sweets bezorgt een breed assortiment van superieure zoetigheden zoals ambachtelijk premium ijs, Luikse wafels, verleidelijke luxe desserts specialiteiten, petit fours, taartjes, luxe longeurs, feesttaarten, dessertbuffetten, bruidstaarten, heerlijke zoetwaren en lekkernijen van de hoogste kwaliteit in Parkstad, Beekdaelen en omgeving Maastricht (Zuid Limburg) voor particulieren en bedrijven.

Het proeven van onze verleidelijke producten is een belevenis. Alle producten worden bereidt met eersteklas grondstoffen zoals echte room en roomboter, pure notenpasta, couverture en vers fruit.

Yo!Snacks verse Belgische friet en grill op locatie

Met de Yo!Snacks frietwagen in Limburg serveren wij echte verse Belgische friet op locatie. Wij zijn te boeken voor allerlei feesten zoals bruiloften, personeelsfeesten, communie, verjaardagen. Wij kunnen ons helemaal aan jouw wensen aanpassen. 

Yo!Sweets en Yo!Snacks
Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.

Vanzelfsprekend worden daarbij de hoogst mogelijke hygiënische waarden in acht genomen. Want kwaliteit en hygiëne van onze fabrikanten staan bij Yo!Sweets hoog in het vaandel. Voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op.

SLUIT
SLUIT