Meteen naar de inhoud

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Havendagen Maasbracht

De Maasbrachter Havendagen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste evenement van Maasgouw en worden op het jaar georganiseerd. Bezoekersaantallen zitten rond de 20.000 personen per dag. In 2022 volgt een speciale editie omdat de Havendagen voor de 40-ste keer worden georganiseerd. Dus tijd voor een extra groot feestje.

Doe Dag in Geleen-centrum

Met Doe-Dag staat het centrum van Geleen bol van de activiteiten. Doe Dag is een begrip in de regio. Nadat het enkele jaren niet heeft kunnen doorgaan gaan we dit jaar de van oudsher zeer druk bezochte markt extra ruim en gezellig opzetten. Naast de braderie is er een uitgebreid entertainment programma.

Diepstraatfeesten Eijsden

Voor de 46-ste keer wordt dit zeer druk bezochte evenement georganiseerd. De sfeervolle jaarmarkt wordt gehouden in de monumentale straten van Eijsden op een steenworp afstand van België. Het is een jaarlijks festijn voor jong en ouder met veel entertainment.

Bundermijt in Bunde

Deze grote jaarmarkt is al tientallen jaren een begrip in de regio en biedt plaats voor ongeveer 200 kramen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk op www.bundermijt.nl/braderie