Ga naar de inhoud

Havendagen 2022 Maasbracht en Yo!Sweets ijs en dessert foodtruck

Op 25 en 26 juni staan wij met onze Yo!Sweets wafel, ijs en dessert foodtruck in Maasbracht op de havendagen met 200 liter heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs en Barcelona Churros.

De Maasbrachter Havendagen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste evenement van de gemeente Maasgouw, met bezoekersaantallen tot circa 20.000 mensen. Het is de 40e keer dat de Havendagen worden georganiseerd. Tijd om er een feest van te maken.

De zaterdag trappen we af met een progamma voor jong en oud. Om 10:00 uur opent de bedrijvenmarkt, het opleidingsplein en kun je lekker snuffelen op onze Havenbraderie. Maak kennis met de scheepvaart gerelateerde maakindustrie in Midden-Limburg, het water dat Maasgouw verbind en beluister de verhalen van vroeger in het Maas Binnenvaart Museum. 

Vanaf 12:00 uur opent het Foodtruckplein voor een hapje en een drankje. De middag wordt muzikaal aangekleed door verschillende DJ’s uit de regio. Voor de kleintjes start een gevarieerd middagprogramma met ballonnen animatie, waterscouting, diverse springkussens, schmincken en tattoo’s en mis vooral niet de workshop zeilboot maken en het ambachtelijk ijs van Yo!Sweets.

Het zinderende avondprogramma gaat knallend van start DJ Cloos. This is Beethoven tilt de avond feestelijk naar een hoger level, met een special in-between optreden van Romy Monteiro. In de late uurtjes gaat het dak er helemaal af met DJ Dave, DJ DMN en MC J Lion. Kortom, zorg dat je erbij bent!

Op zondag denderen we door met een spetterend programma. Kom vanaf 10:00 uur lekker struinen en shoppen op onze Havenbraderie. Vanaf 12:00 uur opent het Foodtruckplein voor een hapje en een drankje. De middag wordt wederom muzikaal aangekleed door verschillende DJ’s uit de regio. Voor de kleintjes start een gevarieerd middagprogramma met (Tante Thee) Theater, waterscouting, diverse springkussens, schmincken en tattoo’s en zorg dat je de workshop schelpenkunst niet mist.