Het seizoen staan wij weer in Montfort bij camping Reigershorst | Yo! Sweets
Ga naar de inhoud

Het seizoen staan wij weer in Montfort bij camping Reigershorst

Yo!Snacks is verheugd om jullie dit seizoen weer te verwelkomen op Camping Reigershorst in Montfort. Vanaf mei tot en met september brengen wij elke week onze levendige foodtruck vol smaakvolle lekkernijen naar deze prachtige locatie, waaronder onze geliefde frieten en heerlijk ambachtelijk schepijs. Bereid je voor op een onvergetelijke culinaire reis terwijl we samen genieten van heerlijke lekkernijen en gezellige momenten.

Ontdek de Magie van Yo!Snacks

Onze foodtruck, genaamd Yo!Snacks, is niet zomaar een mobiele keuken; het is een smaakvolle oase die een unieke combinatie biedt van knapperige, goudgele frieten en verfrissend ijs, perfect voor warme dagen en gezellige avonden. Met trots serveren we verse frieten die ter plaatse worden bereid, met aandacht voor kwaliteit en smaak. Onze frieten zijn knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen, precies zoals je het wilt.

Friet Fanatici, Verenigt U!

Voor de liefhebbers van hartig en knapperig is onze foodtruck een waar paradijs. Ontdek de heerlijke keuze aan sauzen die perfect passen bij onze ambachtelijke frieten. Of je nu gaat voor klassieke mayo, pittige ketchup, of een verrassende speciale saus, we beloven een smaakexplosie die je smaakpapillen doet juichen. Yo!Snacks is niet zomaar een plek om te eten; het is een bestemming voor de echte frietliefhebber!

Yo!Sweets - Zoete Verleidingen op Wielen

Maar dat is nog niet alles! Naast onze heerlijke frieten brengen we ook onze Yo!Sweets ijswagen naar Camping Reigershorst. Verwen jezelf met ons assortiment van met liefde bereid ambachtelijk schepijs. Onze ijswagen biedt een uitgebreide selectie smaken, van klassieke vanille tot avontuurlijke combinaties die je smaakpapillen zullen prikkelen. Vergeet niet de verrukkelijke toppings en sauzen om je ijservaring compleet te maken.

Seizoensgenot, Maand na Maand

Yo!Snacks en Yo!Sweets zijn er trots op om gedurende de maanden mei tot en met september aanwezig te zijn op Camping Reigershorst. Of je nu de zomerse vibes van juni wilt opsnuiven, de warme dagen van juli wilt vieren, of de nazomerse magie van september wilt omarmen, onze foodtruck en ijswagen staan klaar om je smaakpapillen te verwennen.

Culinaire Ervaring en Samen Zijn

Bij Yo!Snacks draait het niet alleen om heerlijk eten; het draait ook om het creëren van herinneringen en het delen van gezellige momenten met vrienden en familie. Onze foodtruck en ijswagen zijn ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Kom langs, ontspan en geniet van de heerlijke sfeer die Yo!Snacks en camping Reigershort te bieden hebben.

Beleef de Magie van Yo!Snacks en Yo!Sweets

Dus, markeer je agenda en bereid je voor op een smaakvolle reis vol culinaire hoogtepunten. Yo!Snacks en Yo!Sweets heten je van harte welkom op Camping Reigershorst in Montfort, waar de geur van verse frieten en de zoete verleiding van ambachtelijk schepijs samenkomen. Laat ons samen de zomer vieren en genieten van de onvergetelijke momenten die alleen Yo!Snacks kan bieden.

Yo!Snacks – Voor de Liefde van Frieten en Zoete Verleidingen. 🍟🍦 Tot ziens op Camping Reigershorst! 🍦🍟

Waar staan wij nog?

Je komt onze foodtrucks zeker tegen bij de voorjaars markt in Hoensbroek, Beach Party in Brunssum, Batholomeus markt in Meersen, de zomerconferentie in Liempde, Ibiza markt in Lanaken en de jaarmarkt in Meerssen.