Ga naar de inhoud

LUIKSE WAFELS EN IJS PARTY SERVICE CATERING AAN HUIS

Luikse wafel, ijs en dessert Foodtruck boeken in Limburg? Heb je een Luikse wafels en ijs party service en catering aan huis nodig voor je feest, bruiloft, personeel feest of evenement, met onze vrolijke Yo!Sweets ijs en dessert foodtruck, superieure zoetigheden en Yo!Sweets producten komen wij graag bij je op locatie. 

Onze vrolijke ijs en wafel foodtruck is vakkundig van alle gemakken voorzien door Janssen Carrosserie Specials uit Weert zodat wij onze klanten kunnen bedienen met de vele ambachtelijke Italiaanse ijssmaken, lekkere verse Luikse wafels, taarten en gebak, luxe desserts, hightea en/of tapas hapje (s).

Zo kunnen wij een lekker ijsje serveren maar ook de gehele catering en party service tot een succes maken naar wensen van de klant en op maat met bijzondere desserts. Ook voor de warme hap kun je gerust informeren.

Hap toe, en jij bent DIK, tevreden!…

Heerlijke frietjes, Hamburgers en Souvlaki met de Yo!Snacks Frituurwagen in Limburg

Zoek je een leuke vrolijke kwaliteit frietwagen op locatie met Vlaamse friet, Souvlaki, Sate of Hamburgers van de grill dan stellen wij je graag voor aan de Yo!Snacks frituurwagen. Met onze optimaal ingerichte vrolijke grill foodtruck kunnen wij onze klanten / jouw gasten bedienen met de lekkere friet. Wij serveren enkel VERSE Vlaamse friet.

Wil je een frietwagen huren in Limburg met heerlijke verse friet? De feest frietwagen aan huis met heerlijke frietjes informeer dan gerust naar de mogelijkheden.  Wij bedienen alle klanten/gasten naast onze Yo!Sweets ijs/wafels/churros Foodtruck ook  vanuit de Yo!Snacks Friet Foodtruck.