LUIKSE WAFELS EN IJS (DESSERT) – PARTY SERVICE CATERING OP DE MARKT IN MAASTRICHT | Yo! Sweets
Ga naar de inhoud

LUIKSE WAFELS EN IJS (DESSERT) – PARTY SERVICE CATERING OP DE MARKT IN MAASTRICHT

De Luikse wafels en ijs party service en catering met Chocolade aan huis wat je ook kunt boeken voor je hightea feest, bruiloft, personeel feest of evenement staat aanstaande woensdag met de vrolijke Yo!Sweets ijs, dessert en hightea foodtruck op de Markt in Maastricht en Belfort. Het beloofd een warme zomerse dag te worden met veel zon.

We zijn enorm enthousiast met alle complimenten die we krijgen over de smaak en kwaliteit van de Yo!Sweets superieure zoetwaren dat we aanstaande woensdag al vroeg beginnen met onze verkoop op de Markt in Maastricht.  Hierna zal het in Belfort tot 20:oo uur nog mogelijk zijn om de vrolijke Yo!Sweets foodtruck te bezoeken voor een heerlijk Ambachtelijk ijsje.

WIN WIN WIN: Nicky Munro Queen Theepot Large

Alle bezoekers van de kraam op woensdag in Maastricht en Belfort kunnen hun naam en email adres achter laten in een pot. Wij zullen uit alle namen 3 winnaars trekken die een luxe hightea arrangement winnen voor 2 personen en kans maken op de Nick Munro Queens Teapot Large. Een unieke theepot twv 240 euro. 

De voor het Queens Diamond Jubileum in 2012 ontworpen theepot is van gepolijst staal en de kroon is verguld met goud.  De originele theepot staat in Buckinham Palace maar ook jij kan de ultieme luxe thee belevenis ervaren zoals de koningin.

Koop een ijsje op woensdag in Maastricht op de Markt of in Belfort en je maakt kans. Voorwaarden is ook dat je dit artikel deelt op je Facebook en de YoSweets Facebook pagina liked! Je kunt ook iemand taggen die je deze bijzondere belevenis gunt. De winnaars maken wij bekend in het weekend in Itteren. Ook onze vaste klanten in Itteren maken zo kans.