LUIKSE WAFELS EN IJS PARTY SERVICE CATERING AAN HUIS

Foodtruck ijs Yo!Sweets

Luikse wafel, ijs en dessert Foodtruck boeken in Limburg? Heb je een Luikse wafels en ijs party service en catering aan huis nodig voor je feest, bruiloft, personeel feest of evenement, met onze vrolijke Yo!Sweets ijs en dessert foodtruck, superieure zoetigheden en Yo!Sweets producten komen wij graag bij je op locatie. 

Onze vrolijke ijs en wafel foodtruck is vakkundig van alle gemakken voorzien door Janssen Carrosserie Specials uit Weert zodat wij onze klanten kunnen bedienen met de vele ambachtelijke Italiaanse ijssmaken, lekkere verse Luikse wafels, taarten en gebak, luxe desserts, hightea en/of tapas hapje (s).

Zo kunnen wij een lekker ijsje serveren maar ook de gehele catering en party service tot een succes maken naar wensen van de klant en op maat met bijzondere desserts. Ook voor de warme hap kun je gerust informeren. Wij kunnen je gasten ook laten genieten van een bijzondere BBQ aangevuld met heerlijke desserts en zoetigheid.

Met onze Yo!Sweets Foodtruck serveren wij van een walking dinner, bijzondere broodjes tot een luxe kerstbuffet. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 836 651 88 of mailen kan naar sonja@yosweets.nl

Hap toe, en jij bent DIK, tevreden!…

ijs en wafel foodtruck