Ga naar de inhoud

Ontdek de Zoete Verleidingen van YoSweets en YoSnacks tijdens de Carnaval!

Het feestseizoen staat voor de deur, en bij YoSweets en YoSnacks zijn we helemaal klaar om de carnavalsvreugde naar een hoger niveau te tillen met onze heerlijke lekkernijen. Of je nu op zoek bent naar hartige snacks of zoete traktaties, ons foodtruck programma staat garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring tijdens de carnavalsfestiviteiten.

Vrijdag: Café Dormans, 20:00 uur

Het startschot van ons carnavalsavontuur begint op vrijdagavond in Café Dormans. Vanaf 20:00 uur kun je genieten van een smaakvolle selectie van onze YoSnacks, met een gevarieerd aanbod van hartige hapjes en heerlijke verse frieten. 

Zaterdag, Zondag en Maandag: Gemeenschapshuis, Schinnen

Het hele weekend staan we trots bij het Gemeenschapshuis in Schinnen, waar we jou verwelkomen met een uitgebreid menu vol lekkernijen. Of je nu in de stemming bent voor een knapperige puntzak friet, een smeuïge snack, of beide, wij hebben het allemaal. Breng je vrienden en familie mee om samen te genieten van de gezellige sfeer en de heerlijke smaken van YoSnacks.

Dinsdag: Brachter Vasteloavend, Maasbracht, 16:00 uur

Op dinsdag verplaatsen we onze frietwagen naar Maasbracht bij zalencentrum De Spil, waar we deel zullen uitmaken van de Brachter Vasteloavend. Vanaf 16:00 uur kun je genieten van onze ambachtelijk bereide friet en snacks terwijl je de levendige carnavalssfeer van Maasbracht ervaart. Laat je verleiden door de geur van versgebakken friet en trakteer jezelf op een smakelijk feestmaal.

Zondag en Maandag: Beaker Lichtstoet, Beek

Voor de zoetekauwen onder ons hebben we goed nieuws! Op zondag en maandag vind je onze ijs- en dessertfoodtruck bij de Beaker Lichtstoet in Beek. Laat je betoveren door een uitgebreid assortiment van overheerlijke desserts, verse Luikse wafels met warme chocolademelk die je smaakpapillen zullen verwennen. 

Nodig Iedereen Uit!

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons carnavalsfeest en te genieten van de onweerstaanbare smaken van YoSweets en YoSnacks. Breng je vrienden, familie en collega’s mee en maak van dit carnavalsseizoen een moment om te koesteren. Onze foodtrucks zijn meer dan alleen een culinaire bestemming; ze zijn de plek waar herinneringen worden gemaakt en vreugde wordt gedeeld.

Dus, trek je carnavalsoutfit aan en maak je klaar voor een smaakvol avontuur met YoSweets en YoSnacks. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze foodtrucks, waar we de magie van carnaval combineren met de onweerstaanbare verleidingen van onze heerlijke lekkernijen. Proef, geniet en beleef de carnaval op zijn best met YoSweets en YoSnacks!