Meteen naar de inhoud

Onze YoSnacks frietwagen in Limburg huren voor je feest of evenement met de lekkere Belgische frieten.

Onze YoSnacks frietwagen in Limburg kun je al huren vanaf 40 personen tot 180+ personen. Wij serveren enkel en alleen verse Belgische lekkere friet. Uiteraard hebben wij een ruim aanbod aan warme sausen uit eigen keuken zoals Zuurvlees, Stoofvlees, Goulash, Champignonsaus, Peper roomsaus, Saté dat wij klaarmaken met het kwaliteit vlees van slagerij Keulen uit Hulsberg. Ook met de vegetarische gasten kunnen we naar wens rekening houden. 

Per 20 gasten nemen wij 10 kilo verse friet mee naar uw feest. De verse Belgische frieten bakken wij voor aanvang van uw feest voor. Kwaliteit is voor ons belangrijk. 

Om de frietwagen in Limburg te laten functioneren maken wij gebruik van 3 aparte 220v groepen. Als er op de locatie een krachtstroom aansluiting aanwezig is dan is dit meegenomen. Onze frietwagen werkt niet op gas.

Om er zeker van te zijn op jouw feest gebruik te maken van de YoSnacks Frietwagen in Limburg raden wij je aan tijdig te reserveren. Gelukkig is de vraag naar een verse Belgische frietwagen in Limburg groot. Wij vragen bij een boeking 50% van het factuur bedrag als aanbetaling vooraf te betalen om een frietwagen boeking compleet te maken. 

Heb je nog vragen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Je kunt bellen met Sonja Zoetbrood op nummer 06 83 6651 88 of mail sonja@yosweets.nl of bekijk de menu mogelijkheden hier.