Ga naar de inhoud

Vanaf woensdag 11 augustus staat de Yo!Sweets vrolijke WAFELS EN IJS & more wagen wekelijks in Maastricht .

Naast de Luikse wafels en echt Italiaans ambachtelijk smaakvol to-go room en sorbet ijs ( 14 smaken) met vele dips en slagroom kun je ook bij ons terecht voor een stevige Italiaanse terras koffie – cappuccino of een dessert lekker gebakje / Italiaanse tosti. Onze red velvet cake krijgt complimenten. 

Wij verkopen ook geschenk tasjes handgemaakte bonbons of andere bijzondere  feestelijke hightea producten om cadeau te geven. Kom gerust eens een kijkje nemen bij de vrolijke Yo!Sweets Rainbow wagen wekelijks in Maastricht.

Je betaald 1,40 euro voor een bolletje ijs en 0,50 cent voor slagroom en dips. Heb je liever een coupe met fruit dan kan dat natuurlijk ook.  

ZA / ZO - Plein Itteren
Heb je een mooie fietstocht gemaakt op de Mergelland route, heerlijk gewandeld in het Maas gebied. Op de zaterdag en zondag kun je van 11:00 - 20:00 uur genieten in Itteren op het plein bij Yo!Sweets van vers ambachtelijk Italiaans room/sorbet ijs, Italiaanse koffie met dessert gebak of een smaakvolle Luikse wafel.
WO / VR - Belfort Maastricht
Op de woensdag en vrijdag staan wij bij het winkelcentrum van Belfort, Maastricht van 11:00 - 20:00 uur. Wij verwelkomen je graag voor een echte Italiaanse terras koffie / heerlijk dessert gebak / Italiaanse tosti / ambachtelijk Italiaans room\sorbet ijs of een Luikse wafel.
[fb_button]