Ga naar de inhoud

Yo Sweets Dessert Foodtruck nu ook bij verschillende kerstmarkten in Limburg met Churros, Wafels, Chocolade en ijs (Herfstsmaken)

De Yo!Sweets Dessert Foodtruck met Churros, Wafels, Chocolade en Ijs is klaar voor de kerst periode. Op diverse markten in Sittard en Echt staan wij met onze superieure producten.

Onze Churros komt rechtstreeks uit Spanje en smaakt verrukkelijk met kaneel en chocolade. Onze vriezer is gevuld met heerlijke herfst ijs smaken zoals Chocolade, Speculaas, Stroopwafel, Mocca. Natuurlijk leveren wij voor kerst ook heerlijke ijs taarten en dessert producten thuis met onze eigen koel / vries wagen. 

Heb je een (personeel) feest of evenement en zoek je een zoete superieure dessert foodtruck, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Ben je op zoek naar een vrolijke sweets cake, churros, dessert, wafel of ijswagen?  Heb je wat te vieren? Zoek je delicatesse. Reserveer de Yo!Sweets Foodtruck wafels & ijs voor je feest, bruiloft, school, evenement en/of personeelfeest. Met onze prachtige vrolijke ijswagen komen wij graag met ons ambachtelijk Italiaans ijs en wafels / cakes en churros bij je op locatie en serveren ook superieure zoetigheden en heerlijke (ijs) taarten en desserts.

Met onze superieure Yo!Sweets dessert, wafel&ijs Foodtruck en vele lekkere ijssmaken, wafels en churros maken wij jouw feest compleet.