YO!SWEETS ONLINE WINKELEN

Hieperdepiep Hoera, onze online winkel/foodstore ‘Yo!Sweets’ is geopend. Vanaf nu is het mogelijk om online te bestellen en veilig te betalen in onze winkel. We zijn nog druk bezig ons assortiment uit te breiden met heerlijke ‘ijs Tappas’ , cadeau artikelen en andere bijzondere lekkernijen. Wij bezorgen vanuit Beekdaelen en hanteren een straal van 23 km. Een groot deel van Zuid Limburg kunnen wij bedienen met superieure zoetigheden en premium ijs producten. Bestel jij voor donderdag 16:00 uur dan kunnen wij al leveren op de vrijdag of zaterdag.

Onze producten worden diep gevroren geleverd en door eigen koel/vries wagens met eigen chauffeurs. Zo dragen wij zorg dat deze de klanten op de juiste manier kunnen bereiken. Na ontvangst hebben onze producten even rust nodig om genuttigd te worden. Alle lekkernijen zijn dan ook hierna nog 3 dagen houdbaar. Natuurlijk kun je zelf ook de producten in de vriezer bewaren totdat het juiste moment voor je is aangebroken om te genieten of iemand te verrassen.

Het proeven van onze verleidelijke producten is een belevenis. Alle producten worden bereidt met eersteklas grondstoffen zoals echte room en roomboter, pure notenpasta, couverture en vers fruit.
Vanzelfsprekend worden daarbij de hoogst mogelijke hygiĆ«nische waarden in acht genomen. Want kwaliteit en hygiĆ«ne staat bij Yo!Sweets hoog in het vaandel.