Ga naar de inhoud

Yo!Sweets veelgestelde vragen

Dikwijls krijgen wij dezelfde vragen opnieuw, hier proberen we al op enkele hiervan te antwoorden

Wie zijn jullie?
Wij zijn een startende kleine onderneming uit Heerlen. We zijn gevestigd in Heerlerheide. Wij bieden in onze regio lokaal en regionaal een snelle superieure zoetigheden bezorgdienst en een wekelijkse besteldienst in Zuid Limburg /Catering en Buffet diensten aan met Chocolade en Premium ijs.

Wij hebben 2 foodtrucks. (Yo!Sweets en Yo!Snacks). 

Waar kunnen we jullie wagen bezoeken?
op de woensdag en zondag staan wij wekelijks in Itteren aan het brook (Maastricht) van 11:00 – 20:00 uur met ambachtelijk Italiaans ijs / verse vlaamse friet en op de vrijdag en zaterdag staan wij in de Heeg (Roserije) en Borgharen (Maastricht) met ambachtelijk Italiaans ijs.

Hoe kan ik een klanten account aanmaken?
Dat kan heel gemakkelijk op deze pagina https://www.yosweets.nl/mijn-account/

Het proeven van onze verleidelijke producten is een belevenis. Alle producten worden bereidt met eersteklas grondstoffen zoals echte room en roomboter, pure notenpasta, couverture en vers fruit.
Vanzelfsprekend worden daarbij de hoogst mogelijke hygiënische waarden in acht genomen. Want kwaliteit en hygiëne van onze fabrikanten staan bij Yo!Sweets hoog in het vaandel.

Wie kan bestellen?
Iedereen in Zuid Limburg kan gebruik maken van onze diensten.

Voor bedrijven
Yo!Sweets levert haar superieure zoetigheden, high tea en dessertelementen graag (op maat) aan bedrijven en horecagelegenheden in en Zuid Limburg. Zakelijke bestellingen kunnen besteld worden met speciale voorwaarden. Heb je interesse in meer informatie of wil je ook graag een samenwerking aan gaan met Yo!Sweets? Stuur dan een mail naar sonja@yosweets.nl.

In welke gemeentes doen jullie de dagelijkse bezorgingen en welke tijden?

Op vrijdagen t/m zondagen van 15:00 tot 21:00 uur is het mogelijk online te bestellen in de gemeentes Heerlen, Heerlerheide, Brunssum, Treebeek, Hoensbroek, Ten Esschen, Vaesrade, Thull, Oirsbeek, Bingelrade, Doenrade, Etzenrade, Schinveld, Abdissenbosch, Waubach, Landgraaf, Eygelshoven, Benzenrade, Imstenrade, Ubachsberg, Winthagen, Voerendaal, Klimmen, Hulsberg, Aalbeek, Wijnandsrade, Nuth en Spaubeek. Bezorgkosten zijn 2,50 euro. Bestellen kan tijdens de openingstijden in de online bestel app.

In welke gemeentes leveren jullie de wekelijkse bestellingen?
Wij leveren in alle gemeenten uit de dagelijkse bezorgservice maar oa ook in Valkenburg, Schin op Geul, Berg en Terblijt, Cadier en Keer, Margraten, Reijmerstok, Heijenrath, Slenaken, Noorbeek, Gronsveld, Rijckholt, Meerssen, Maastricht, Bunde, Schimmert, Beek, Elsloo, Stein, Neerbeek, Geleen, Urmond, Limbricht, Born, Nieuwstadt, Susteren, Dieteren, Kerkrade, Bleijerheide, Simpelveld, Vijlen, Vaals, Epen, Slenaken, Gulpen, Wijlre. Bezorgkosten zijn 5,00 euro en wij leveren op vrijdag en/of zaterdag.

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Je ontvangt per email een orderbevestiging van de bestelling met een uniek ordernummer. Het is daarom zeer belangrijk dat het juiste emailadres ingevuld is. Ontvangt je geen email? Check in eerste instantie de map ongewenste mail. Als je geen email hebt ontvangen, dan kan de oorzaak zijn dat er iets is misgegaan tijdens de bestelprocedure en uw bestelling niet voltooid is. Controleer de bestelhistorie of je bestelling hierin voorkomt.

Kan ik de bestelling die ik al geplaatst heb nog wijzigen?
Een geplaatste bestelling kan niet meer aangepast worden. Mocht je nog iets willen toevoegen aan de bestelling dan kun je altijd nog een extra order plaatsen.

Zijn de getoonde prijzen op de website inclusief BTW?
Ja, alle artikelprijzen die je op de website vindt zijn inclusief BTW.

Hoe kan ik zien welke allergenen in een product zitten?
De allergenen-informatie is te vinden in de omschrijving op de productpagina’s.

Kan ik de facturen per mail ontvangen?
Jazeker. Yo!Sweets stuurt bij voorkeur de facturen per email met een pdf factuur bijgevoegd voor bestellingen in de winkel. De weekend lokale bezorgdienst ontvangt een pinbon. 

Wanneer komen jullie bij mij leveren?
Wij leveren op vrijdag en/of zaterdag in de ochtend en de middag de regionale wekelijkse bestellingen. Dagelijkse lokale weekend bestellingen (vrijdag, zaterdag en zondag) proberen wij binnen 30 minuten te leveren. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.

Wordt een bestelling gratis bezorgd?
Bestellingen van 50,00 euro of meer in onze winkel kunnen wij gratis bezorgen. Ook bestellingen in Heerlen en directe omstreken leveren wij gratis.

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij jullie?
Online kun je betalen met Ideal, Creditcard, Apple Pay, Paypal, Klarna, Bancontact en KBC/CBC Payment. Bij leveren aan huis behoort pinnen ook tot de mogelijkheden. Wij accepteren tevens de VVV Cadeaukaart .

Hoeveel bollen ijs krijg ik uit een doos?
Uit 2,5L Yo!Sweets ijs kan je ongeveer met 11 personen eten en 32 bollen scheppen. Dit wil zeggen, 3 dikke bollen per persoon. Veel hangt af van de schepper die je gebruikt, de meest courante is nr30.

Hoe bewaar ik mijn ijs? Het is belangrijk het ijs op zo’n stabiel mogelijke temperatuur te bewaren. De adviestemperatuur is -18°C.

Voor hoeveel personen is een taart? Per persoon mag je 150ml rekenen. Een taart van 885 ml is dus voor 6 personen. Een 1100 ml taart is voor 7 personen en een 1350 ml taart is voor 8/9 personen. 

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

* indicates required
Email Format